uFeel.me
Разпиляна жарава
Автор: pavli,  24 ноември 2008 г. в 22:41 ч.
прочити: 2667

Рием дръзко в жар разпиляна.
Бълва мълнии дъх закопнял.
И кипят съдбовните трепети...
(дори вятърът е разбрал...)
Той заплита искри във косите.
Разголено-нежни те ни прегръщат.
Объркват посоки стрелките
и мечтаем да няма завръщане... 

                              © Павлина Петрова







 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me