uFeel.me
РЪЦЕТЕ ТИ
Автор: linapaint,  27 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 4378
Lina & Idan
Дишай дълбоко,
дръж гърба изправен,
отпусни рамене
и леко ги изтегли на зад,
така гърдите ти ще изпъкнат
и ако нещо им пречи!
Твоите ръце!!!
Освободи, отпусни се...
Еее, и....
Не се ли чувстваш вече по-добре?
Ооо....да,
вече ми е по-добре!
Дали
пък лек масаж,
няма да се отрази добре!
О...не,
не плъзгай ръцете си по тялото ми
нежно,
че ще изпиташ страх от
една жена,
очаквала в леглото си самотно,
един човек да и покаже
любовта!
От ръцете ми усещаш,
нежност,
и бавно загряващо,
засилващ се ритъм,
и плътта отговаря със темпо...
Но този ритъм,
знаеш как тръгва бавно,
превръща се
в страхотен вик!
И ехото те носи по вълните на нощта.
И ти, и аз
не искаме да съмне в очакване на
следваща вълна!
27/09/2007/
Lina & Idan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me