uFeel.me
Пясъчно
Автор: siqinazora,  9 юли 2013 г. в 19:06 ч.
прочити: 356

Пясъчно

Пясъчна съм, стичам се по тебе

сбрала слънцето във пламналите устни

на желанието ти... Примирам,

косите ми са нежен бриз,

обвиват се около теб

като корали  в сънищата приказни.

Секундите,

поели чувствената алчност на плътта ни

изумени се спотайват в трепета,

погълнал капчиците благодат,

във сипкавия мрак,

на соковете от смокинови нектари.

Остави ме да те галя с устни,

пеперудените ми клепачи те обхождат,

пулсираш парещо във дланите ми

твоята жарава ме влудява и изгаряш ме.

Красив си,

силата ти ме омайва и загивам

върху стволовете голи на обречените мигове,

бедрата ни са змиите греховни

водят ни към ада на страстта ни,

яростната същност на човешката ни мощ

в която истински изгаряме и гинем от любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me