uFeel.me
Пулс 1000
Автор: pavli,  10 януари 2009 г. в 10:30 ч.
прочити: 3111

... Където недосънуван шепот
заплита тайнствени импулси...

... Където в тъмното
твоят дъх е поел светлината...

... Където е границата
с благодатната лудост... по ръба...

... В най-нежната безкрайност...
чрез нашето усещане за близост... 

                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me