uFeel.me
Пропадам изморен във пещерата ти
Автор: nerina,  28 януари 2013 г. в 07:56 ч.
прочити: 645
kanibal

Една звезда е слязла във косите ти,
погалвам я и тя се свлича бавно,
замръзва причудливо на гърдите ти,
изглежда тъй възвишено и славно,

че я изпивам като зрънце истина,
а с нея и зърната ти поглъщам,
закотвям после себe си във пристана
и с дива радост страстно те прегръщам,

пропадам изморен във пещерата ти,
от теб извират хиляди мълчания,
и се изсипвам като дъжд в недрата ти,
пречистен тихо с твоите стенания...


********

nerina

Докосвам нежно ръцете ти,
звездата, паднала в косите ми,
сега е спряла на лицето ти,
и потъваш отново в дълбините ми.

Сгушена до то твоята глава,
в гърдите пари мъжка сила,
разлиствам цялата своя душа,
разголена ти я бих дарила.

Извисена от нежната магия,
изпълваш ме със хиляди въздишки,
нецъфнали копнежи от страстта
разпалват всички мои нишки.

И приютявам те навътре в мен,
кръвта бушува диво, лудо,
нощта търкулва се във ден,
задръж ме, моля те, за дълго! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me