uFeel.me
Продавач на смърт
Автор: audrey1,  26 октомври 2009 г. в 18:44 ч.
прочити: 335
Ти винаги ли бил си звяр,
ти към никого ли нямаш жал?
Колко можеш да бъдеш жесток,
колко можеш да бъдеш лукав?
Моето сърце ти беше първа жертва.
Днес обаче,
твоята игра не е със любовта.
Днес играеш си със смъртта!
Днес продаваш смърт, на нечии деца!
А помниш ли, си детската мечта?
Мечтаеше да бъдеш полицай...
И стана, но за кратко.
Днес си нарко бос!
Кажи ми, колко ли...
живота струва твоя мерцедес?
За мене вчера беше ангел...
а днес си просто, продавач на смърт!

На Х.Н.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me