uFeel.me
Признание
Автор: pavli,  31 юли 2009 г. в 07:46 ч.
прочити: 3369
Наситена, тишината вибрира.
Разчупи се реалността на мигове.
С увереност - магична сила
и жадна радост с малки жестове
обáгри с дързост моите усещания.
Разпръсна ги в сияйни трепети...
и с чувственост... съвсем гореща...
разтворих се... да те приема...

                                   © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me