uFeel.me
Приливно
Автор: Kasiana,  17 декември 2012 г. в 17:27 ч.
прочити: 346
В погледа ти и без думи тръпна,
соковете ми греховно шъпнат…
Чуваш ли ги – пролетни и диви?
Потопи се в светлите им гриви...
Приливите предизвикай в мене –
нека чак Луната да простене…

Отливът, когато в нас пролази
с бурно стихващи след щорм талази,
с утринна усмивка закичи ме,
в стих ме заключи и наречи ме
в синия ти поглед да остана -
приливно шумяща и желана…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me