uFeel.me
Приласкано…
Автор: pavli,  27 август 2011 г. в 19:50 ч.
прочити: 2329

Промърква утрото с твоите устни…
Къде съм?... Зрее в просъница чувство…
Топиш се в нежните ми длани,
а нещо в теб напира да ме има…
… когато всяка мисъл приласкана
с желаните ни трепети се слива…
И всичките натрупани копнежи
отприщват страстен водопад…                                     

                                 © Павлина Петрова

                                 „Моите сезони” – 2011


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me