uFeel.me
През нас…
Автор: pavli,  20 август 2010 г. в 19:04 ч.
прочити: 3644
По твоето тяло скитат косите ми…
Над кладата пръстите пърхат…
А аз съм жадна! Отпивам следите
от една мечта на пламъка дързък…

И лудувам на воля. В космично пътуване…
В най-нежния трепет и вдъхновение…
С теб… с душата ти… и едно сънуване…
Обагрено с шеметно нетърпение…

През нас се разискрят стаените думички…
Събираме атоми сдържана страст…
Съдбата мълчи… и няма умуване…
Всемирен закон - любовта е на власт…


                                         © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me