uFeel.me
Предложение за секс
Автор: halfangel,  26 март 2011 г. в 18:04 ч.
прочити: 885

Искаш ли да влезеш вътре в мене,


Като мляко в моето кафе?


Искаш ли телата долепени


Да нахлуят в порив кадифен?


Искаш ли до тебе да се сгуша,


Като малко плюшено мече,


Да съм непокорна, непослушна -


Искаш ли, това ли те влече?




 

Искаш го. Чета те като книга.

Мисълта ми с твоята върви.

Само че желание не стига.

Искаш ли го, то го направи.


В празната ти стая с взлом ще вляза,


Сякаш съм ти вечен, смъртен враг


И ще те ограбя. Щом изляза


Ще проскърца прашният ти праг.


Зная, че това те подлудява,


Затова ще дойда още днес.


Само приготви се, да не става


Смут при предложение за секс.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me