uFeel.me
Предизвикано…
Автор: pavli,  28 септември 2009 г. в 20:49 ч.
прочити: 3979
Нежност в твърдата ти мъжка длан…
задържана въздишка на устните…
с вкус на обич… дързост… блян…
желание… край ушето ми пуснато…

После всичко изригва във страст…
зажаднели се впускаме в ритъма…
мигове… на върховен екстаз…
стихваме… в сбъднати сънища…

                                      © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me