uFeel.me
Праскова с прашки
Автор: mihri61,  13 юни 2013 г. в 06:54 ч.
прочити: 716

Блестящи капки от сутрешен дъжд
къпят тялото ти
в първия слънчев зрак.
Съвършеният кръг на формата
е покрит с жълто-червена паяжина
по цялата геометрична изисканост.

Гладните ми ръце те притискат,
пазейки сочната анатомия.
Време е… готова си…
Сега, вече, сама се разполовяваш,
а някога си била символ
на безсмъртност, или опорна точка
на греховен лост от първи род…
за продължение на рода.

Костилката е, като мозъчна кора,

а накацалите мисли - жилещи оси,
сънуващи откраднат лет/д/ен мед.
Планета си в дланта ми
и само нежен мъх
преграда е пред гравитацията.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me