uFeel.me
Пожела ми лека нощ!!!
Автор: mmm3333,  22 февруари 2009 г. в 10:36 ч.
прочити: 760

Уиски,бадеми и сода...,

 

а може би и аромат на пура...

 

така бих казала ти - ЛЕКА НОЩ!

 

Приглушена светлина...

 

и в твоята компания,

 

чудна ще е вечерта,

 

красива, нежна нека да е тя!

 

Ще бъде мили обещавам...

 

как исках да чуя тези слова!

 

Ела, прегърни ме...

 

и до забрава люби ме, люби ме в ноща!

 

Пламъчето на свеща - само

 

осветява голото ти тяло...,

 

полуотворените ти устни ме влудяват...

 

с целувки цяла те покривам!!!

 

И от страст умирам...,

 

вдишвам жадно от плътта ти,

 

силата мъжествена усещам...

 

и към висините нежно ме повеждаш!

 

Страст ни завладява...

 

цялата вибрираш...,

 

гърдите ти целувам...

 

силно се изпъваш...

 

И сита...бавно те прегръщам...

 

доволна съм-личи ми!

 

Знаеш, че пак ще те потърся...

 

НЕЖНОСТ СИ....

 

и заедно ще открием рая!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me