uFeel.me
По изгрев
Автор: pavli,  30 март 2011 г. в 19:00 ч.
прочити: 2031
Шепа ласки по мен разпилей…
Вселени се ширят в очите ни –
има място за всички мечти!
Ти не бързай… Моя дъх догонú…

И онази божествена благодат,
дето в тъмното на нас само свети…
укротú – да съм сънена, топла – цял свят…
нелесен… непознат за други поети…

                                © Павлина Петрова
                                    
                                  \"Моите сезони\" - 2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me