uFeel.me
Пи живот и избяга в нощта
Автор: vulchebnik,  5 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 995
Като призрак в нощта ме събуждаш
за да пиеш Живот от плътта
Хищна, страстна, свяна прокуждаш
с парещ дъх в мен разпалваш Мъжа
Топлината на пръстите нежни
ме превръща в огромна вълна
и със грохот разбивам метежно
Бреговете на своята душа
Сред лавина от бели чаршафи
диво стенем в изгаряща страст
Като свещи от огън споени,
капем двама ,стопени в Екстаз
Всеки гърч, всяка тръпка усещам,
всяка пора и капчица пот
Ти пулсираш в буйния ритъм
и поглъщаш от моя Живот
Водопад от лъчи ме погали
с аромата на свежи цветя
За Любов ти дойде в съня ми
пи живот и избяга в нощта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me