uFeel.me
Пълзиш по мене
Автор: Eskasit,  20 март 2011 г. в 08:59 ч.
прочити: 765
 

Пълзиш по мене, топла влага.

Очите жадни да ме глътнеш цял.

Избягала от клетката лъвица.

Умилкваш се и викаш: \"Мяу\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me