uFeel.me
ПРЪСТИТЕ РИСУВАХА ЕКСТАЗ
Автор: zefpet,  4 февруари 2011 г. в 08:10 ч.
прочити: 2698

Преплетените пръсти нарисуваха по пясъка
на страстните ни стонове кодирания знак.
Морето се опита да отмие отпечатъка,
отново го рисувахме, обвити в топъл мрак.

Подсвиркаше си вятърът и галеше телата ни,
а после отлетя в морето, леко изумен.
А ние, пощурели, със страстта на откриватели,
в целувки запечатахме сакралния момент.

От лодките надничаха греблата им учудени,
усмихваха се в шепите на морските вълни.
Зад облаци прикриха се звездите изумрудени,
притихна скромно флагът и дори се изчерви.

Пощипваше ни пясъкът, с косите ни се бореше.
Нехаехме, отдадени на нощния екстаз.
Зорница, закъсняла, на нощта със глас се молеше
за малко да надникне в ранноутринния час...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me