uFeel.me
Освободено… като звездите
Автор: pavli,  4 ноември 2010 г. в 08:57 ч.
прочити: 3345
По пъпчето разлят е черен шоколад…
Облизваш ароматната находка…
От жарките ми пръсти руква нежен хлад…
Леглото става наша чудна лодка.

Расте усмивката ми в твоите обятия.
Разгаря мисли, воля, страст…
И става времето безсмислено понятие…
Пулсираме в неудържим екстаз.

Освободени, клетките разбъркват своя код.
Предават всичките сигнали утроено.
Мълчим, летим, не търсим брод
и стихваме… магично преродени…

                                                © Павлина Петрова

                                                   \"Моите сезони\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me