uFeel.me
Обичам те, Анук
Автор: sycomore,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 718
В една мрачна вечер,
в едно магазинче
помолих момиче
за касетка с Анук.
"Коя е Анук?" -
ме пита детето
и аз й показвам със жест.
"А вашите началници
защо не ви абонират
за МТV още днес?
"Да видите малко,
да чуете парчето,
не желаете ли господине,
само кажете?"
И с ловките пръсти,
със хитра усмивка,
тя хвърли встрани
прозрачната обвивка.
"Но тази касетка,
кой ще я вземе?",
излезе от мен,
внезапно смутен.
"Все някой ще дойде,
все някой ще я вземе,
а ние да знаем какво ви продаваме!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me