uFeel.me
Ничия
Автор: Nemezida,  22 юни 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 723
Аз съм ничия – полъх на вятъра,
разлюлял тръни в опустяло поле.
Аз съм ничия – не съм те чакала.
Отдалече, за малко, бързо дойде.

Глътка въздух преди да е съмнало.
Малко нежност, думи, мечти и лъжи.
Слънцето го няма – не е тръгнало
към тези измислени наши земи.

Зорница плези ми се мълчаливо,
а Млечният път покрит е с катран.
Гледаш ме с желание, закачливо.
Не изпитвам жалост, а нямам и срам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me