uFeel.me
Не… като да
Автор: pavli,  8 август 2008 г. в 22:28 ч.
прочити: 3425
Неизбежно

Невероятно

Неочаквано

Незаменимо

Неотразимо

Незабравимо

Неповторимо

Ти го напрáви

За мен 

               © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me