uFeel.me
Нежнослънчево събличане
Автор: mt46,  21 юни 2013 г. в 13:48 ч.
прочити: 825
Слънчево ще те събличам -
до последната ти дреха...
Върху тебе ще се плисна
като дъжд  във луда жега...

Ще се любим във Всемира -
свежо, страстно, люботворно...
А щурците ще ни свирят
хармонично, сексофонно...

И очите ти ще живнат -
с топлолятна светлина...
Ще се чувстваш пак щастлива
и обичана. Жена...

Марин Тачков
юли 2012 - юни 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me