uFeel.me
Не търся обяснение...
Автор: pavli,  5 февруари 2009 г. в 20:40 ч.
прочити: 3261

Къде съм?
Има ли значение?...
Важното е...
накъде ме водят устните ти...
Бавно...
              бавно...
                            бавно...
Забравям, че времето продължава...
Има ли значение?...
Не търся обяснение... усещам...
Жадно...
               жадно...
                              жадно...
И пия капчици вълшебна светлина...
Прииждаш...
оживяват пръстите...
Събличаш всичките ми сетива...
Търсим цялост... омесени в магия...
И преливаш от тебе във мене...
С мощната сила на преоткриване...
И в хаоса на хилядите атомни парчета...
събираш ме във шепи... 

                                   © Павлина Петрова






 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me