uFeel.me
Накратко
Автор: pavli,  18 юли 2010 г. в 13:49 ч.
прочити: 3248

В специалните мигове...
Безсмислено е да търсим смисъл…
Търпеливо ме чакаш,
за да ми се радваш толкова нетърпеливо…
Разбирам каква власт имам,
когато ти се подчинявам...
Импулсите се разливат в телата ни...
В специалните мигове...

                        ***

Твоите грижи ме правят безгрижна…


                         ***

                 Адресирано

        Адресирано в миналото - грешка.
        Адресирано в бъдещето - неизвестно…
        Адресирано сега - към теб!

                         Аз
                         Дяволска
                         Романтичка
                         Енергично
                         Силно
                         Импулсивно
                         Радостно
                         Алогично
                         Наистина
                         Обичам теб…

                                               © Павлина Петрова


***
Цикъл \"Графика на любовта\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me