uFeel.me
НЕ СЕ МРЪЩИ
Автор: linapaint,  17 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1748
Погледни
през прозореца,
не ме ли виждаш-ето тук съм,
на леглото-сама,
Слънчев лъч наднича,
гали ме!
Но аз мечтая за твоята ръка.
Сама съм - както мама ме е родила!
Ще протегна с две ръце,
да придърпам твоето телце!
Мъжка сила ще усетя!
Ах, ето те....
Ще забия пръсти -страст, .
но и твоите ръце -немирни,
не стоят...кършат моето телце!
И в ритъм на танго,
бавно ще изпускаме масло!
Тялото си в сметана ще полея,
в тази лятна сцена на Орфея!
Ще положа те на гръб - ще танцувам!
И от тангото - стъпките на валса ще припомня!
Но без ориенталски чупки...
Регламент е - няма как?
И ако жега си усетил,
ще изсипя купа лед - за разхлада...
Не се мръщи - пак отново започни!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me