uFeel.me
Миг
Автор: pavli,  17 юни 2009 г. в 00:52 ч.
прочити: 3091
Студено е. Поисках да ме стоплиш.
И ти смени сезоните с дъха си...
И като слънце ме погали...
А тишината стана музика!
Понесох се в безкрая
за истинското чувство зажадняла...
Изгубих се... Къде съм?...
До топлото ти рамо спряла...
За миг... пред рая...

                            © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me