uFeel.me
Маргаритка
Автор: pavli,  9 август 2008 г. в 16:37 ч.
прочити: 2787

Обичам да рошиш косите ми...
Не обичам да искаш прическа...

Обичам да плувам в очите ти...
Не обичам да премигваш често...

Обичам да тръпна под пръстите...
Не обичам да стискаш юмруци...

Обичам да сънувам истински...
Не обичам да се задяваш с други...

Обичам твоето райско присъствие...
Не обичам измамни предчувствия...

Обичам маргаритка с нежни листа,
която ми подаряваш... след това...

                                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me