uFeel.me
Магия
Автор: pavli,  18 септември 2009 г. в 16:50 ч.
прочити: 3349
Слънчев аромат разстила воали…
Дарява ни с късче безвремие.
С топло мълчание гали ни… гали…
Води ни към съдбовно прозрение…

Желания нежно разнищваме.
Ухаят сетивата замаяни.
Свиваме и разбъркваме жарко огнище…
и… тихо прераждаме зазоряване…   

                                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me