uFeel.me
МЕЧТИ И МОРЕ
Автор: bohem,  11 юни 2012 г. в 15:56 ч.
прочити: 809
Морето е натрапник на хормони
с най-мъжката забава в утринта –
банана надуваем бризът гони,
а ти от него махаш със ръка…
 
Бананово започвам да мечтая
и мокра върху мене сядаш ти.
Флиртуваш със морето и играеш,
подпряла се на моите гърди…
 
В мечтите си, как мята през вълните
банан от сой - показвам страстно аз.
Как вятърът опъва ни юздите
и как пришпорва бурята във нас…
 
Как хвърля ни във бързеите морски,
катурва ни през някоя скала...
Но... Хайде по-далеч от думи хорски –
аз просто ще съм сърф, а ти вълна…
 
Николай Дялков
гр.Тополовград
2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me