uFeel.me
Любовници
Автор: Keimi,  1 юли 2011 г. в 12:16 ч.
прочити: 594
Приближи ме, устните си да слепим,
а след това и телата - жадни зажаднели,
копнеещи едно легло да споделим,
да ги слеем от любов опиянени.

Желая да те почувствам до мен,
да галиш крехкото ми тяло,
да обливаш ме с греха свещен,
когато свършиш да започнеш отначало.

Наречи ме Блудна, но това не стига,
от себе си няма как да ме отделиш,
ти събуждаш жената в мен щастлива,
към първичен грях и порив с мен летиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me