uFeel.me
Люби ме!
Автор: Petrova_AHETA,  27 април 2012 г. в 11:38 ч.
прочити: 2170
Със греховен танц и голота,
със тела търсещи наслада,
да се отдадем на страстта,
тайно люби ме до забрава!

Със тласък във мене проникни,
танцувай със движения ритмични,
изненадващо ги във мене засили,
стон от устните ми отрони...

Снагата ми като змия гърчи,
стоновете ми да те влудяват,
за желанията ми  без задръжки бъди,
движенията мои да те взривяват...

Искай да хапеш, късаш, блъскаш...
във  греховен танц ти ме люби,
прониквай бавно, нежно, диво...
ще любиш мене със тяло и мечти!

Желая те! Люби ме! Аз съм твоя!
Да не ми стига този танц и голота!
Без срам прониквай и в душата моя!
Люби ме страстно,  тук и веднага!

 Анета Петрова






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me