uFeel.me
Люби ме
Автор: miss_messy,  26 март 2011 г. в 17:50 ч.
прочити: 934

Люби ме - силно, властно, страстно!
Люби ме - нека да е грях!
Усещането е прекрасно -
люби ме пак и пак и пак...  

Бушувай в мен - като вулкан изригвай!
Със тебе до върха достигам!  
Невероятно е - от страст горят телата!
Нима не сме във Рая на Земята?  

Люби ме - ти си моя Бог!
Покори ме, с любов укроти ме!
Погледни ме, чуй моя зов -
твоя ще съм завинаги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me