uFeel.me
Луда страст.
Автор: kasandra666,  14 октомври 2009 г. в 14:49 ч.
прочити: 962

Магьосница, богиня ...
Ще дойда тихо през нощта...
До тебе ще полегна гола...
Ще ти даря минутите на вечността.
С косите си ще те повия,
ще те потопя във луда страст.
Със устните от теб ще пия
Ще паря нежно всеки сант
По вените ти лава ще разлея...
Ще те накарам да гориш...
Във всяко капилярче ще навляза!
И в мозъка на костите дори.
Ще хапя и ще дращя.
Ще те побърквам до зори.
А щом навън се съмне...
По пътя си ще продължа...
Събудиш ли се да се чудиш?
Истина ли е било 
или лъжа.
За теб илюзия съм,
блян и грях.
Да съгрешиш със мене ти се иска.
Попаднеш ли във моя свят,
не ще поискаш да си идеш. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me