uFeel.me
Летни сънища
Автор: somebody-who,  22 юни 2012 г. в 22:23 ч.
прочити: 993


...

Не се буди... аз тихо ще се спусна
по тялото ти нежно като бриз.
Не се буди... извивките изкусни
ще тръпнат във съня ти като лист...

Не се буди... аз зная, под клепачите
сънят все още господар е твой.
Сега до теб съм... а преди да се събудиш
за малко твоя свят ще е и мой...

Не се буди... сгуши се във ръцете ми.
До тялото ми топло се притискай.
Когато после утрото разбуди те,
намери ме с очи, казващи  \"Искам те\"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me