uFeel.me
ЛЮБОВНА АВАНТЮРА...
Автор: Kubrat,  20 юли 2011 г. в 19:28 ч.
прочити: 662

Любовна авантюра, среща,

мъж женен и госпожица красива.

Във секса много, много веща,

желание моментно, история „свенлива”!

 

Хотел, стая, шампанско и бонбони,

целувки страстни, обещания лъжливи.

Недей да бързаш, каза нежно Мони,

ласки нежни, точни,  похотливи!

 

А беше толкова чудесно, страстно,

леглото стенеше от тласъци първични!

Жената пискаше и охкаше нещастно,

движения и пози тъй ритмични!

 

И свърши всичко! Оргазъм и покой!

Две тела, във пот облени, изтощени!

Парите са на масата, прошепна той.

Така е готино! Май сме изморени!

 

И тръгнаха с колата те обратно, късно.

Жена му, тъй ревнива и свадлива!

Щом влезе го погледна много мръсно!

Любовницата беше тъй щастлива!

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me