uFeel.me
Красива ли е любовта???
Автор: desa_f,  1 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1794
Красива ли е любовта,
това се питам аз сега.
Боли или не
ти си моята любов,ти си моето момче.
Сгреших или не ,ела при мен,слънчице.
Любовта измамница ли е
или полъх на живота в мое лице.
Каква е всъщност любовта,
дали разбрал я е някой досега?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me