uFeel.me
Като ангел идваш във съня ми
Автор: mami,  22 ноември 2009 г. в 12:53 ч.
прочити: 2308
Идваш като ангел във съня ми.
Тихо на леглото ми присядаш.
Аз притихвам. Сдържам и дъха си.
(Страх ме е, че може да избягаш!)
Влюбено в лицето ми се вглеждаш
и чертите мъжки се смегчават,
от докосването нежно на ръцете ти
сякаш дири огнени остават.
Омагьосана под ласките треперя,
(само допир, а така възпламенява).
Ненаситна искам устните ти да намеря
и да те целувам до забрава.
Длан протягам и лицето ти докосвам,
нежно с пръсти устните ти очертавам
и усещам влажната целувка
във очакване на сладостна наслада.

Като ангeл идваш във съня ми.
Тъй греховно там те съблазнявам...
Утрото ми носи сладка мъка -
във съня си само аз те притежавам...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me