uFeel.me
Картина
Автор: mt46,  6 април 2011 г. в 13:38 ч.
прочити: 563
Една жена загадъчна,
с божествени черти -
се къпеше под блясъка
на лунните очи...

Бе вплела леко пръстите
в златистите коси...
И сякаш я обгръщаше
копнеж - да полети...

Мълчах... И гледах чудните,
загадъчни гърди...
Пред мене те блещукаха -
подобно на звезди...

Марин Тачков
\"Стих-откровения\" /второ издание/, 2000 г.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me