uFeel.me
Към забранените ябълки
Автор: dr_abdul,  22 май 2010 г. в 03:43 ч.
прочити: 342
Поемаш ме
между двете устни на ада,
където бих желал
вечно да горя.
Твоят ад
с огън приятен изгаря
всяка връзка с този свят
земен и жесток,
и към истинския рай ме понася,
там, където
само забранените ябълки
на сладкия грях растат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me