uFeel.me
КОГАТО СИ С ДРУГА
Автор: Slava56,  28 септември 2008 г. в 09:43 ч.
прочити: 1462

Когато си с друга
(защото НЕ мене обичаш),
аз чувам как МОИТЕ
думи любовни изричаш...
И чувствам
как с МОЯТА нежност
душата и галиш...
и огън в кръвта и
със МОЯТА пламенност
палиш...

Не страдам от ревност!
Щом силно я искаш -
люби я!
Със моите думи
наричай любовна магия!

Макар и ранено,
от болка сърцето да стене,
щом твойто се радва,
то все едно -
любил си
МЕНЕ!

Посветено

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me