uFeel.me
Изтрезняване… няма…
Автор: pavli,  3 юли 2011 г. в 18:23 ч.
прочити: 2278
Изпиваме на екс резлива нощ
и после с утро изтрезняваме…
Една целувка кратка за разкош…
с усмивка щедра за изгряване
на хиляди покълнали слънца,
заченати в щастливи мигове.
Любовта докосва своята съдба,
а ние потъваме в ново опиване…

                               © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me