uFeel.me
Изгарящо желание
Автор: alims,  23 август 2010 г. в 22:47 ч.
прочити: 1021
Желая да си мой в нощта
и искам да съм само твоя,
с целувките си сладки да те подлудя.
Да потръпвам в ръцете ти и
с парещи устни копнеж от теб да пия.

А ти следи по мен оставяй,
целувай ме, влудявай…
Докосвай ме със страсти
изпепеляващи и диви…

Не бързай… бавно ме събличай,
да съм вопъл, стон във тишината.
В страсти нежни превърни ме...

Твоя съм…
                   вземи ме!


/подарен/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me