uFeel.me
Изгарям...
Автор: alims,  27 август 2008 г. в 12:52 ч.
прочити: 1608
Толкова обичам ти

да ме целуваш,

топлите ти устни

да галят моите в нощта,

а моите да пият жадно любовта ти,

тръпнещи от страст...

Докосвай ме

с целувките си нежни,

да изгарям в огъня, наречен страст!

Кожата ми нежно разтапя се,

от ласките ти, като шоколад...

Как силно те желая,

Каква омая...

Изгарям цялата от страст!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me