uFeel.me
Истински мъж
Автор: Gigitu,  5 февруари 2009 г. в 04:28 ч.
прочити: 1601

Ти си магия!
И вятър!
Стихия!
Аз толкова чаках
да те открия!
Да те имам до мен!
Твоя любима,
ти мой съвършен!

Погледи!
Докосване!
Аз и ти
се омагьосваме!
Желая те!
Люби ме!
Искам те!
Вземи ме!
Подлуди ме!

Неповторим!
И единствен!
Колко те искам!
Любовно!
Горещо!
Съдбовно!
Усещам,
че сме истинско нещо!

Прегръщай ме цялата!
Потръпвам!
Изгаряй ми тялото!
Не спирай!
Импровизирай!
Залей ме с любов
като дъжд!
Покажи ми какво е
истински мъж!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me