uFeel.me
Истина ли е...
Автор: @driana,  2 май 2009 г. в 12:56 ч.
прочити: 708

... Как може да помня

                      допира с пръстите си по кожата ти...

и гърдите ти как изпълват шепите ми...

Как може да помня

                             устните ти как докосват моите...

и как обичаш да галиш езичето ми с твоето...

Как може да помня,

че обожаваш ласките много повече от самия секс...

Как мога да помня,

                                как извивайки гръб като котка

плъзваш горещия си дъх по жадното ми тяло...

удължавайки, колкото можем докрай възбудата си

                                                  преди да се слеем...

И как мога да помня погледа ти,

           когато е влажен и ме пронизва... с мекота...

 

А, аз дори не съм те виждал...

 

Кажи ми,

         ако нещо не е истина от това,

                        което аз се питам за теб! Кажи ми...

                                                                                                 

                                                                     откъс от “ЕВЕЛИН”

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me