uFeel.me
Искам да те изживея
Автор: LJULJU23,  4 декември 2009 г. в 21:24 ч.
прочити: 827
Искам да те изживея... да усетя всичко -
докосването, пулса, топлината
и да потъна в дълбините на очите ти,
да споделя със теб дори и тишината.

Искам да те вкуся... да опитам всичко -
смеха, сълзите, нежността, страстта,
да се отпусна бавно на гърдите ти,
за да дашеш покой на моята душа.

Искам да те почувствам... да те разгадая -
да закипя във вените ти като лава,
а после с устните си да те обуздая,
да те превърна в тлееща жарава.

Искам да те има... да си истински,
и ден и нощ единствено това копнея,
за да се потопя в реалността избистрена,
аз искам просто да те изживея...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me