uFeel.me
Имаш ме
Автор: maykod,  22 май 2013 г. в 18:51 ч.
прочити: 961
Всяка твоя целувка ме подлудява,
но сутрин отивам да правя кафе.
Да поспиш още малко ще те оставя,
а после... ще те пия... вместо кафе.

Издава те поглед, вперен в тавана,
колко много си днес уморен
от безкрайните грижи за хляба,
от проблемен, напрегнат и тежък ден.

Отпускаш се сладко в наш`та постеля,
завиваш се цял, почти през глава.
Прегръщаш ме плахо - дали ще споделям
тревогите, що те спохождат в съня.

Но в миг оживяваш, прокарвайки поглед
по моята кръшна гола снага.
Събужда се мъж, правещ трескаво преглед
на всяка моя женска черта.

Избухва страстта ни, горят ни телата!
Ти - въглен разпален, аз - огнена плът!?
За двама ни е върховна наслада -
от ада... през рая... и... на моята гръд!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me