uFeel.me
ИЗВОРЪТ НА ДЪЛГОНОГАТА
Автор: dobromirpenkov,  5 януари 2011 г. в 10:46 ч.
прочити: 463

Премина днес  грехът край мен
с зелени бляскави очи,
понесени от стройни мургави нозе,
накарали кръвта да закрещи.

Смутен, до нея аз се приближих
да търся думите за болката,
която в миг сърцето ми роди,
объркано от близостта на Дългоногата.

Полегна нежна в нежните треви-
не властната, не гордата - покорната.
Обнажи в трепет жадните гърди
и лудо ме притисна Дългоногата.

Сред нежен мъх тогас открих
аз Извора на Дългоногата.
Нектар неземен жадно пих
от Извора свещен на Дългоногата.

Следа остана в нежните треви
от две тела споени в полета.
О, знам, не ще ми Бог прости,
но пих от Извора на Дългоногата.

03.01.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me