uFeel.me
ИЗКУШЕНИЕ
Автор: dobromirpenkov,  6 януари 2011 г. в 12:28 ч.
прочити: 1763

ИЗКУШЕНИЕ

- Виж колко съм хубава -
показа ми тя.
- Недей ме погубва -
отвърнах ѝ аз.

- Ела и люби ме!
Не чувствам аз свян.
- Аз идвам! Изпий ме!
Макар да е грях!

06.10.2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me